0787 858 202, 0266 312 570 [email protected]

Școala este și ramâne unealta majoră de formare a viitorilor actori ai vieții civice.

Aici este locul în care învățăm să trăim în societate, să ascultăm, să ne implicăm, să fim conștienți de drepturile și de îndatoririle noastre de cetățeni.

Din 1971 pâna în prezent, Colegiul Național “Octavian Goga” a reprezentat templul, în care cei intrați s-au transformat, cei ce nu vedeau au început să vadă, cei ce nu auzeau au început să audă, iar cei ce aveau sufletele încătușate s-au umplut de iubire.

La altarul acestui templu slujim noi, dascălii, care ne-am ales să schimbăm vieți.

Este atât de nobilă această meserie încât Henry Brooks spunea:

“Un profesor își pune amprenta asupra eternității, el nu poate ști niciodată cât de departe ajunge influența lui.”

Scopul Colegiului Național “Octavian Goga” este să ofere tuturor copiilor, indiferent de originea socială și culturală, un învățământ de calitate și șanse egale de reușită.

Peste ani, când foștii elevi se întorc să mulțumească, descoperim cu mândrie că școala noastră a reprezentat punctul din care generații de absolvenți și-au aflat locul în fruntea societății civile românești și au dus faima școlii sau a țării lor peste hotare în instituții de prestigiu.

Managementul acestei instituții își construiește și își ghideaza activitatea având ca obiective să ofere tuturor elevilor un învățământ de calitate, părinților să le ofere garanția că aici se găsesc parteneri de încredere cu care să colaboreze pentru evoluția copiilor lor, iar societății promisiunea că de pe porțile acestei școli vor ieși oameni bine bine pregătiți și cu valori incontestabile.