0787 858 202, 0266 312 570 [email protected]

Politica de Confidențialitate

 

Proiectul cnoctaviangoga.ro este dezvoltat și administrat de către Colegiul Național Octavian Goga, str.T. Vladimirescu nr.40.

Confidențialitatea datelor cu caracter personal este importantă pentru noi atunci când vizităm alte site-uri, așa că înțelegem cât de importantă este viața dvs. privată. Acest document prezintă tipurile de date cu caracter personal pe care le colectăm atunci când utilizații cnoctaviangoga.ro precum și măsurile luate pentru a proteja informațiile dvs.

Am luat măsuri în temeiul Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR) pentru a vă asigura că orice informație pe care ne-o oferiți este în siguranță, văzută doar de persoanele care au nevoie să o vadă și sub controlul dvs.

Citind politica de confidențialitate puteți afla exact de ce informații avem nevoie, ce se întâmplă cu ea, cine o va vedea și cum o păstrăm în siguranță. Pentru orice nelămurire, veți putea oricând să ne contactați.

Menținem cele mai înalte standarde de onestitate și corectitudine cu tot ceea ce scriem pentru acest site web și vom aplica exact aceleași standarde atunci când ne ocupăm de informațiile pe care ni le încredințați.

Date cu caracter personal

 

cnoctaviangoga.ro poate colecta și utiliza datele dvs. personale în următoarele scopuri:

  • Pentru a rula și a opera site-ul nostru.
  • Pentru a afișa corect conținutul site-ului.
  • Pentru a personaliza experiența utilizatorului.
  • Să înțelegem modul în care utilizatorii noștri, ca grup, utilizează serviciile și resursele furnizate pe site-ul nostru.
  • Îmbunătățirea site-ului nostru.
  • Pentru a rula un sondaj sau alte caracteristici ale site-ului.
  • Pentru a-ți trimite informații pe care ai acceptat să le primești despre subiectele care credem că te vor interesa.
  • Să răspundem cererilor, întrebărilor și / sau altor solicitări.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

 

cnoctaviangoga.ro colectează date cu caracter personal (informații care vă pot identifica cum sunt numele, adresa de e-mail, etc.) de la vizitatorii site-ului numai pe bază de voluntariat.

Datele personale și informațiile sunt colectate exclusiv pentru a presta serviciile oferite prin intermediul cnoctaviangoga.ro și care au fost solicitate de tine:

  • Când ne contactați din orice motiv, utilizând formularul de contact, sunteți de acord să ne oferiți numele și adresa de e-mail pentru a vă putea răspunde și în același timp vă cerem informații relevante pentru formularul respectiv.
  • Imediat ce corespondența noastră s-a terminat, ștergem toate datele cu caracter personal. Nu le păstrăm sau folosim în alt mod decât dacă vă dați acordul în prealabil.

 

  • Adresa IP a vizitatorilor, codul de utilizator al utilizatorilor conectați și numele de utilizator al tentativelor de conectare sunt înregistrate condiționat, pentru a verifica dacă există activități rău intenționate și pentru a proteja site-ul de anumite tipuri de atacuri. Exemple de condiții când se înregistrează sunt încercările de conectare, solicitările de deconectare, solicitările de adrese URL suspecte, modificările aduse conținutului site-ului și actualizările parolei.
  • Aceste informații sunt păstrate timp de 14 zile.

 

  • cnoctaviangoga.ro poate conține legături web sau trimiteri către alte portaluri/site-uriweb care ar putea fi de interes pentru dvs. Cu toate acestea, odată ce le-ați folosit pentru a părăsi site-ul nostru, nu avem niciun control asupra acelui site web. Prin urmare, nu putem fi responsabili pentru protecția și confidențialitatea informațiilor pe care le furnizați în timp ce vizitați astfel de site-uri. Aceste site-uri nu sunt guvernate de această politică de confidențialitate. Înainte de a continua să le utilizați, fiți precauți revizuind politica de confidențialitate a site-ului în cauză.

Puteți refuza în orice moment să furnizați date cu caracter personal și să vizitați site-ul nostru anonim. Cu toate acestea, acest lucru vă poate împiedica să luați parte la anumite activități legate de site.

Dacă vom face schimbări semnificative în colectarea datelor cu caracter personal, vă vom informa prin plasarea unui anunț pe site-ul nostru. Vom folosi informațiile personale primite de la dvs. numai în scopuri interne și nu le vom vinde sau furniza terților.

Cu cine partajăm datele dvs.

 

Nu vom partaja niciodată informațiile tale cu caracter personal nimănui, pentru uz comercial sau pentru alte scopuri. Acestea vor fi utilizate numai pentru scopul pentru care ni le-ați furnizat pe acest site web.

Uneori, însă, din motive specifice, trebuie să partajăm informațiile cu altcineva.

Ne asigurăm însă că folosim numai persoane și companii cunoscute și de încredere. De asemenea, am fost atenți ca aceștia să respecte, de asemenea, Regulamentul General privind Protecția Datelor, așa că avem încredere că îți vor păstra în siguranță datele.

Companiile care vă pot deține informațiile sunt:

  • Acest site este scanat pentru potențialele malware și vulnerabilități de către site-ul Sucuri. Nu trimitem informații personale la Sucuri; cu toate acestea, Sucuri ar putea găsi informații personale publicate (cum ar fi în comentarii) în timpul scanării lor. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți: Politica de confidențialitate Sucuri.
  • Acest site face parte dintr-o rețea de site-uri care protejează împotriva atacurilor de forță brute distribuite. Pentru a activa această protecție, adresa IP a vizitatorilor care încearcă să se conecteze la site este partajată cu un serviciu furnizat de ithemes.com. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți: Politica de confidențialitate iThemes.

Drepturile dvs.

 

Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR) a fost introdus în mod special pentru a proteja datele persoanelor fizice. Conform acestuia aveți dreptul ca oricând să solicitați accesul, restricționarea, rectificarea, sau ștergerea datelor personale și să vă retrageți acordul exprimat. Pentru asta trebuie să ne contactați folosind formularul de contact sau pe adresa de email: [email protected] De asemenea aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale precum și dreptul la portabilitatea datelor.

Dacă credeți că informațiile dvs. cu caracter personal nu sunt utilizate corect aveți dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr.28-30, sector 1, București, cod poștal: 010336, tel: 0040318059211) și instanței de judecată competente pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor tale cu caracter personal.

Cum puteți corecta sau elimina informațiile personale

 

Oferim această politică de confidențialitate ca pe un angajament al nostru de a vă proteja datele cu caracter personal. Dacă ați trimis informații de identificare personală pe site-ul nostru și doriți să le actualizați sau să le ștergeți din evidențele noastre, trebuie doar să ne contactați folosind formularul de contact sau pe adresa de email: [email protected]

 

Date de identificare non-personale și Cookie-uri

 

Informațiile personale, cum ar fi numele dvs. și adresa de e-mail, nu sunt colectate niciodată automat. Aceste date le obținem doar când alegeți să ni le oferiți.

Totuși putem colecta automat informații despre dvs., care NU au caracter personal, ori de câte ori interacționați cu site-ul nostru. Informațiile care nu pot fi identificate personal pot include: numele browserului, tipul de computer și informațiile tehnice despre metoda ta de conectare la site-ul nostru, cum ar fi sistemul de operare și furnizorul de servicii Internet pe care l-ați utilizat și alte informații similare.

Modulele Cookie

 

Modulele cookie sunt pachete de text de mici dimensiuni, pe care cnoctaviangoga.ro le stochează pe computerul dvs. prin intermediul browser-ului Web și pe care browserul dvs. îl oferă site-ului cnoctaviangoga.ro de fiecare dată când reveniți pe site. Utilizăm cookie-uri pentru a ne ajuta să identificăm și să urmărim vizitatorii, utilizarea site-ului nostru și preferințele de acces la site-ul Web.

Cookie-uri Google Analytics

 

cnoctaviangoga.ro utilizează Google Analytics pentru a analiza utilizarea acestui site web. Google Analytics colectează date demografice și de interes și generează informații statistice și alte informații despre utilizarea site-ului, prin cookie-uri. Aceste module cookie sunt păstrate pe calculatorul dvs. Împărtășim aceste informații cu Google, care va stoca și utiliza aceste informații pe serverele sale. Politica de confidențialitate a Google este disponibilă la adresa: https://policies.google.com/privacy.

cnoctaviangoga.ro utilizează informații din Google Analytics pentru a urmări numărul de vizite pe site-ul web, browserele și sistemele de operare. Nu se obțin informații personale de identificare din aceste module cookie. Utilizăm informațiile pe care Google Analytics le generează în legătură cu site-ul nostru pentru a crea rapoarte despre utilizarea site-ului. Aceste rapoarte ne permit să actualizăm site-ul și să îmbunătățim utilizarea acestuia.

Dacă nu doriți ca datele dvs să fie colectate prin Google Analytics, puteți să instalați extensia browserului de dezactivare … https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Conținut înglobat de pe alte site-uri web

 

Articolele din acest site pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte site-uri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt site web.

Aceste site-uri web pot să colecteze date despre dvs., să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să vă monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să vă urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă aveți un cont și sunteți autentificat în acel site web.

Cum puteți refuza Cookie-urile

 

Puteți seta browserul dvs. să accepte sau să refuze automat toate cookie-urile sau să vă anunțe când este solicitat un modul cookie. Această măsură, nu ar trebui să creeze probleme în utilizarea continuă a site-ului nostru. Consultați secțiunea Ajutor din browserul dvs. pentru a afla cum să refuzați toate cookie-urile sau să fiți anunțat atunci când este solicitat un modul cookie.

Dacă alegeți să refuzați cookie-urile cnoctaviangoga.ro, este posibil să nu puteți experimenta pe deplin funcțiile interactive ale site-ului.

Protecția datelor personale pentru copii

 

Acest site web este destinat adulților. Nu este destinat copiilor cu vârsta sub 18 ani. Operăm site-ul nostru în conformitate cu reglementările în vigoare. Oricine cu vârsta sub 18 ani trebuie să ofere consimțământul părinților pentru utilizarea acestui site. Nu colectăm și nu utilizăm cu bună știință informații care permit identificarea personală, de la persoane cu vârsta sub 18 ani.

Stocarea Datelor

 

Nu stocam datele cu caracter personal obtinute prin intermediul acestui website.

Transmiterea Informațiilor

 

În cazul în care cnoctaviangoga.ro fuzionează sau e achiziționată total sau parțial de o altă companie, informațiile pe care le-am obținut de la dvs. prin participarea voluntară pe site-ul nostru pot fi transferate noului proprietar ca parte a vânzării, astfel încât serviciul furnizat să poată continua. În acest caz, veți primi o notificare prin intermediul site-ului nostru cu privire la acea schimbare în control și practici și vom depune eforturi rezonabile pentru a ne asigura că, cumpărătorul respectă orice solicitări de excludere pe care le puteți face.

Actualizări la politica de confidențialitate

 

cnoctaviangoga.ro își rezervă dreptul de a face modificări la aceste politici. Dacă există o schimbare substanțială în practicile noastre cookie și de confidențialitate, vom indica pe site-ul nostru că aceste practici s-au schimbat și vom oferi un link către politica de confidențialitate actualizată. Vă recomandăm să revedeți periodic această secțiune, astfel încât să știți ce informații colectăm și cum le folosim.

Acceptarea Termenilor

 

Dacă nu sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate a cnoctaviangoga.ro așa cum este postată pe acest website, vă rugăm să nu fiți de acord cu setarea cookie-urilor și cu colectarea și stocarea datelor tale cu caracter personal.

Acordul dvs. explicit indică acceptarea integrală a acestei politici de confidențialitate.

Ultima actualizare: 24.05.2018